pärlplattor och skogen

idag har jag jobbat hela dagen på fritids, myys. började 6.15 imorse men hade itne så mycket barn förren vid 7 så innan det passade jag på att stryka lite pärlplattor. vid halv tio gick vi till skogen och grillade korv, efter ett tag blev det kallt, barnen gnällde så vi gick hem.

när jag var på väg hem från bussen så var jag så himla trött skulle egentligen bara lämna in in väska på lagning (igen), men gick förbi veromoda kom på dom hade clubdag idag... blev lite shopping ändå. Ett par jeans och en tjock lång polotröja.
som medlem fick man också en väska med massa grejer i, en "goodiebag". i den låg godis, bok, tidning och lite smått och gott.


när jag gick därifrån ville jag bara hem men har träffade massvis med människor som jag annars aldrig brukar träffa, min kusin och hennes mamma, elever, och liknande. hmm kul men skumt att man träffar alla på en och samma gång.

nu ska jag plugga lite till, laga mat och sen ikväll blir det träning, ki-box med Tess.

usch mitt hår luktar verkligen skogsbrand... men men har fått mycket frisk luft iaf. =)

pece out!

tjenixen!

jahapp, då var ännu en dag snart till ända.
idag har varit en grymt lång dag, började med en examination av vår VFU-reflektion i ca 3 timmar. under dessa timmar gjorde anja vår dag en aningen roligare =)

sedan gick vi iväg för att köpa mat, det var riktigt kallt, och för första gångnen på länge kände jag av min såkallade astma (eller icke existerande kondition).
när vi kom tillbaka så satt vi och jobbade med vårat grupparbete. under denna tid blev en hel del goa skratt.

när jag kom hem vid fem så åkte vi till torp och kikade på mini Pc/ netbooks som jag vill ha... får se vad eller om det blir nån..
*jag vill, jag vill'


kikade på typ en sån här, kanske inte blå men får se vad det kan bli....


nu ska jag snart hoppa i säng för jag öppnar fritids imorn 6.15 är jag på jobbet.
Peace out!

mini Pc vil jag ha...

idag har jag jobbat och slitit på fritids, det känns verkligen som att klomma hem när man kommer dit =) trivs så bra där...
martina på jobbet hade med sig sin lilla "bebis"  en liten verligen jätteliten dator, hon sa att hon ahde använt den när hon satt på föreläsning och antecknade. hur smisigt som helst!!

jag vill med ha så just nu pågår projekt övertalning... hehe.. men har insett att egentligen är min dator aldelles för stor för att ta med sig till skolan. den väger jättemycket med alla sladdar och grejer som ska med. är grymt sugen på en liten söt dator som är smidig att anteckna på på föreläsnigar och sånt!!

men får se hur det blir lite onödigt eftersom jag precis köpt en ny vanlig bärbar data...

nu ska jag kika färdigt på Dr House gonatt och ha en underbar trevlig dag imorn för det ska nämligen jag ha, med en examination och en audition för ett luciatåg , inte jag men Anja (låååång historia vi tar det en annan dag)

Peace Out!

tjolahoppsan

äntligen, känns som en hel evighet jag har jobbat arbetet men nu äntligen är jag klar.
ska bara skicka in den till min v-didaktier som det så fint heter, egentligen är det bara att annat ord för handledare eller viktigpetter om man så vill.

idag har jag fixat naglarna så dom är hela och fina igen tack marie för det!!

sedan hade vi dejt med delar av studiegruppen för en lunch på caktuz..mmm gottigt... efter det gick vi hem till mig för att få pluggat lite gran innan alla skulle iväg på diverse kvällsaktiviteter.
jag skulle lämna tillbaka glasögonbågarna jag lånat hem och försöka bestämma mig för ett par jag ville ha. när vi kom dit ner så kikade vi runt för att hitta några, men icke sa nicke, sen började jag inse hur dyrt allt skulle bli så struntade jag i det och gick hem för att använda mina gamla sletna brillor istället som jag dessutom är halvblind med men men bättre än inget....
jag har tråkigt okej...

nu har jag suttit hela kvällen och pluggat och skrivit på mitt arbete medans robin har kopplat in sina nya fina högtalare.... han älskar dom tror jag...totally crushed :P   

jag väntar på att få vegantacos istället för allt annat onyttigt på detta bord, vingummi :p  

ojsan så kan det gå... just när jag satt här och skrev skulle robin torka av sin nya vassa kniv, gissa vad som hände? jupp han skar sig såklart och stackarn som inte gillar blod höll på att svimma...han blev onekligen väldigt blek!
det värsta var ju att eftersom kinven var vass så kom det ju ganska mycket blod från fingertoppen genom ett fint snittat sår..
 nu mat och sen bedtime...
natti natti!!


godnatt!

nu har jag pluggat färdigt för ikväll, är inte färdig med arbetet än men måste få lite hjälp av min studiegrupp först...

ikväll har varit myys på schemat, vi har kollat på ännu en film och käkat bakpotatis... det är ju inte alltför ofta som vi tar oss tid att se på film.
vi kikade på vänner för alltid med adam sandler, den var grymt bra!!
handlar om en kille vars collegekompis förlorade sin familj i terrorattacken 11 september, men han har på nåt sätt lyckats förtränga detta. en dag ser killen den här kompisen och de börjar prata och umgås igen....
låter töntig kanske men är grymt bra, jag visste inte att Adam Sandler kunde vara allvarlig men det kan han på ett roligt sätt.
ibland kommer repliker som gör så man skrattar högt,samtidigt som man funderar på vad som händer här näst i filmen. den var med andra ord en riktigt bra film.


nu ska jag gå och bädda sängen och tända ljusen på våran fina tavelhylla i sovrummet och krypa ner och njuta av en relativt tidig kväll (om man tittar på den nya tiden )

natti natti PeaceOut

pluggar

sitter och försöker ta mig samman.. Grejar med mitt arbet och det blir verkligen inte alls bra.
Det är så svårt att få in alla källor och dessutom få det att låta proffsigt och "vetenskapligt".

har roat mig med you tube idag igen och hittade mina favoriter hipp hipp =)
bland annat dessa filmer:



den här är oxå så himla rolig när dom börjar göra rörelserna till de flygvärdinnan läser... haha



PEACE OUT

polis potatisgris

jag..... försöker...... verkligen....... hålla..... mig..... härifrån.... men... det går inte....

ska ju egentligen plugga och bli smart lärare men jag vill inte, varken inspirationen eller fantasi vill infinna sig idag så jag pausar lite här på bloggen.
tänkte jag skulle visa världens sötaste bilder från igår... jag och linus busar på hans rum.
Linus fick poliströjan av mig igår och han skulle prompt ha på sig den med en gång, fast det egentligen var en pyamas. jag köpte den på ullared Billigt billigt... hihi

  


innan vi åkte till lisa passade jag på att testa den nya locktången oxå,blev rätt nöjd men man måste nog göra mer noggrant och inte ha bråttom så blir det nog hur snyggt som helst!!

nu åter till skolböcker...
peace out

ullared och fika

så nu är jag hemma efter ännu en lång men inte närmelsevis så intensiv som igår.

igår började dagen 04.30 gjorde mig iordning och drog i mig en snabb-frukost... vid halv 6 hämtade jag mikaela och anja för att sedan plocka upp Therese på vägen till ljungskile.
Och vår resa mot ullared var igång.
vi lyckade och ta oss genom göteborg hyffsat snabbt  och var nere i Gekås 10 minuter före öppnandet kl 8. nöjda och belåtna intog vi startposition för att köra ett äkta kärringarally.


*väntar på att det ska öppna, fem minuter kvar

det var väldigt lite folk men det var skönt, vid nio tio tiden började fler och fler strömma till, och ullared fylldes snabbt av massa tanter utan kundvagnskörkort.
vid 10 tiden var det dags för en kort paus innan vi tog tag i resten.

vi åt och kollade även i lite andra affärer innan avfärd hemmåt vid två. på vägen hem var alla trött men glada (tror jag iaf).
och vi landade i U-A vid 4 tiden, då hann jag precis slänga hem anja mikaela samt mina fyra påsar innan det var dags att lämna tillbaka bilen och gå på lgh-visnig.
hann även med att träna igår, skönt!

idag var jag så fruktnsvärt trött som man nånsin kan bli. var tvungen att vara i skolan tidigt, vi hade examinations seminarium om en gruppuppgift samt vår VFU.
det var nte lika krångligt som det låter när man väl fattade vad det innebar.

efter skolan åkte jag med mamma och mormor ut till lisa och martin, vi fikade och busade med linus,myyys.
nu ikväll blev vi kvar och käkade och kolla på film, härligt!

Linus var jättemysig och ville leka med mig hela tiden, han hade nästan inte ens tid med hans favorit morfar när han kom och hälsa på.

nu är det dags att sova, natti!

peace out

sikken dag!

jösses sikken dag det har varit, aldrig varit med om liknande...
jag har idag hunnit med följande:
  • vaknat mitt i natten och trott jag försov mig
  • åkt till ullared med studiegrupp
  • kollat i genom hela ullared på 6 timmar
  • kört hem mikaela och anja
  • träffat mamma och lämnat tillbaka bilen
  • varit på lägenhetsvisning
  • ätit
  • och även tränat och solat en kortis.
det är inte dåligt för att vara jag men herregud sikken dag!

orkar itne skriva om allt nu för jag måste verkligen gå och sova, vi ska ha eximinations seminarium imorn, det kommer bli jobbigt...

peace out och godnatt

krångelikrok

en lååång dag är vad det har vart idag.
började med att hela studiegruppen kom hit för att greja med vårt arbete, vi jobbade hårt för att bli färdiga så vi kunde hinna med lite andra grejer. när vi tyckte att vi var färdiga kikade vi ännu en gång på hur uppgiften såg ut, då insåg vi att vi hade utormat den helt fel!
bara att börja om, vilket tog oss ytterligare ett par timmar. suck....

när alla hade gått härifrån vi halv fem ringde jag för att dubbelkolla lånat av bilen, neeej det går inte att låna den hur blir det då med ullared imorn???
hmm efter mycket om och men fick jag låna mammas bil istället. hoppas att det blir bra.
vi åker tidiigt imorn morgon halv sex hämtar jag mikaela och anja.

sen är jag hemma i stan vid fem igen för att kika på ännu en lägenhet på bohusgården.
förhoppningsvis flyter det bra, men det återstår och se.

nu ska jag åka ut till mamma och hämta bilen och sen hem igen för att försöka se på Efterlyst ikväll, handlar om de två försvunna killarna från U-A ju...

peace out!

underbar och älskad av mig

åh vilken glad överaskning jag fick när robin kom hem....
han och hans lillebror hade varit på netonnet i gbg för att A skulle köpa tv. jag satt igår och kikade lite deras hemsida för att hitta någon rolig leksak, hittade en söt mp3 med plats för minneskort superbra jhu.

När han kom hem hade han köpt en locktång,hmm, jajjemän!
en som dessutom matchar mina andra hårgrejer, Röd.
jag kommer inte ens ihåg att jag visat den för honom nästan, men har man en underbar sambo som vet hur han ska pigga upp tillvaron så... hihi...



nu ska jag återgå till mitt arbete igen, men för att även pigga up eran regninga tisdag så varsego en piggaupp låt av missLi



svårt att inte sjunga med och bli lite gladare...
natti natti

regnrusk

ibland känns det dom att man behöver en stopskylt i vardagen för att stanna upp och tänka till två av dessa är vimmelmamman och madde. man kanske inte ska säga att jag känner glädje över mitt liv när man ser att andra har det svårt, men jag försöker att uppskatta det mer och ta vara på dagarna "Carpe diem" (klassiker á la döda poeters sälskap).

försten vet att jag är dålig på att säga det där kärleksordet till nära och kära men jag tycker väldigt mycket om er ändå, och antar att ni vet om det.... löv ju... nån dag ska jag ta mod till mig och säga det på riktigt med, nån dag....

idag är det regningt och tråkigt och jag ska sitta här och plugga... går väldigt trögt kan jag meddela.
Beundrar numera min syster som läser på distans och måste ha mkt självdiciplin, bra jobbat.
jag har ingen sådan diciplin, jag måste ju städa idag oxå....

idag har vi varit i skolan och vänt ungefär, var på v-gr.möte kom fram till att vi har mycket att göra men det var inget vi kunde börja med idag.
så imorn hemma hos mig blir det förhoppningsvis effektivt arbete.

efter skolanså testade jag synen, kände mig halvblind när hon grejade och tog fram massa olika glas. vi kom fram till att nya brillor är ett måste. hmm när man var liten ville man ha glasögon men nu är det inte lika roigt längre,  iof inga jag kommer använda konstant men måste ha dom ändå.

åter till jobbet
Peace out!

hej Hopp!

idag har jag verkligen inte tid att sitta här egentligen. robin ska ju ha kalas idag och dom kommer  om en timma ca..

i fredags var vi på kalas hos lisa och linus, det var riktigt kul att träffa alla igen. Både Ebba och Smilla var det längesen jag träffade så det var kul.
barnen lekte och stojade på Linus rum medans "vi vuxna" (om jag nu räknar mig som vuxen vet jag inte men) satt och pratade och hade det trevligt.
efter både mat och tårta började barnen bli trötta så till slut kom smilla ner och satt och myste med en pipppibok i mitt knä och åprecis innan dom skulle åka somnade hon i mitt knä,lillskrutten!
Ebba passade även hon på att få uppmärksamhet av moster, satt en stund i mitt knä iaf. myys!
eventuellt om vi vågar ska hon få sova här snart, gäller bara att både hon och vi sover bra =) sist gång vaknade hon vid 5 på morran....

igår passade vi Linus hela dagen eftersom föräldrarna tog en heldag på Ikea.vi tog oss en sväng ner till stan, Linus frågade konstant efter Torp och leksaksaffären.
nere på stan gjorde vi lite ärenden och självklart fick Linus som han ville, en sväng i leksaksaffären. Passade även på att kika på alla fåglarna i hasselbacken.
När vi skulle gå hem kom en tant fram och började prata med linus och även med mig, fast det hon egentligen ville tror jag var att få lite sällskap, hon var i vilket fall som helst väldigt skum.


idag har vi haft lite kalas för robin, hela hans familj var här och fikade.

nu äntligen kan jag snart få göra vad jag vill, bara fotbollen tar slut så ska jag få lite mat i magen oxå :)

bjussar på ännu en rolig film från you tube. jag har nog aldrig riktigt fattat hur kul det kan vara, bara man vedt vad man klickar in sig på finns mkt skit där oxå men.



Peace out!!

söt fågel

usch idag är jag grymt seg. villle inte gå upp från sängen imorse, vaknade med världens huvudvärk.
Ef ter en dusch för att vakna och lite frukost känns det bättre men är fortfarande seg med en känsla av att huvudet väger dubbelt så mkt.
ska snart klä på mig och gå ner mot stan, måste köpa present till Robin, han fyller jhu på fredag.

börjar inte förren vid elva idag på praktiken, det är skönt iaf.

tänkte pigga upp min/er dag med min favorit från Pixar:


peace out

lägenhet

idag har vi varit och kikat på en lägenhet, en trea, på sommarhemmet men den var väll inte alltför intresant.
kändes lite väl liten i både toalett och vardgsrum.
annars var den fin. jag tror vi ska lite is i magen och vänta lite till. snrt sjunker priserna.
just nu är jag så trött på tureborg ,hyresrätt och våran lilla tvåa.

längtar efter hus, större lgh ller vad som helst annat utom just det vi har =)

egentligen ska jag plugga men orkar inte man blir så lat när man "jobbar" igen... längtar tillbaka  till mitt gamla jobb och alla goa arb.kompisar. Längtar till om 3år då är man färdig  :D

nu natti natti. peace out!

film

det blev footboll och filmkväll för vår del, med lite käk och godis!
vi kikade på en film av josef fares ingen komedi utan en drama den va skitbra..
lite sådär lagom speciell och fundersam. Det var en sån film som fastnar och man tar till sig.

sitter o surfar på you tube tack för en rolig sajt :P
malin den här videon är till dig:




natti natti


trött

borde kasnke ta tag i livet egentligen men orkar inte, just nu är jag så jäkla trött konstant.
känns som om man skulle kunna stå och sova...  idag har vi sastt upp dörrarna som vi köpte påö ikea och tavelhyllorna i sovrummet ovanför sängen.
jag ska städa lite och fundera över vad helgen kan erbjuda mer än alla måsten...sugen på att hitta på nåt men vet inte vad typ kika på film  och umgås lite... men blir nog tyvärr bara fotbollen ikväll...

nej nu ska jag laga ina naglar och täda färdigt....

bjuder på en söt film från youtube, det va Ebbas favorit förr. Hon kunde sitta i timmar och kika på härmade alla rörelser och miner endast 2år gammal så gulligt =)


Peace Out

sovmorgon

börjar inte förren 12 idag så ska strax slänga i  mig lite käk och dra på mig promenixskorna och gå till praktiken, m en passar på o slappa lite först, egentligen ska jag planera lite och greja med skolarbeten men orkar inte.
har stängningen idag. jag tycker faktiskt att stängningen kan vara lite mysig ibland färre barn och man kan passa på o göra saker man annars inte kan.

min stackars lilla tumme är fortfarande öm och svullen men håller nog  på att bli bättre, känns  jättetöntigt med bandage men då håller den dig iaf på plats  och inte gör ont...
nu ska jag käka  mat och sen gå till praktiken....

peace out!

praktik

har varit så tröött de senaste två dagarna, börjde min VFU (praktik)  igår.
allt var väldigt annorlunda mot de som jag är van med, men på ett positivt sätt.

igår började jag inte förren halv tio så hade gott om tid på morgonen, när jag i godan ro stog och försökte få på mig mina brallor när plötsligt leden i tummen small till. Först kändes deeet inte alls men sen insåg jag att det gjorde väldigt ont.
kan numera inte skriva eller bära saker med höger hand. så när vi var på torp idag köpte jag ett bandage.
nu är handen fjock och stel av bandage, läskigt men bättre.

nej nu somnar jag i soffan så nu blir det sängen, Peace out

söndag 5 oktober

Det blev en kortis sväng till festen igår även om det inte var så kul. Vid tolv åkte jag hem och vid två kom robin hem.
vi hade tänkt åka till Ikea tidigt idag men kom inte iv äg förren 12, när vi hade en bit på vägen kom jag på att vi hade glömt väggfästet till tvn som vi tänkte byta så vi fick vända och hämta det.
först åkte vi till netonnet för och byta väggfästet men vi hittade lite annat smått och gott istället. bland annat en jättesöt fjärrkontroll som man kan ha till tv dvd boxer och sterero. ser ut som en "flip"telefon nästan.
robin håller på och ställa in allt nu...

efter netonnet åkte vi till Ikea där de höll på att bygga om och greja, skulle väl sätta upp nya visningsexemplar av alla olika rum och sånt.
men vi hittade en hel del ändå, fick med oss dörrar till tv-bänken nytt vardagsporslin och lite annat. även en till lampa att ha mysbelysning med fick kölja med hem.

en ikväll var mamma och pappa här och käkade äpplepaj!
mys..

nu ska jag kika på film och imorn är det praktik som gäller, nervöst.
PEACE OUT

p.s. vi har bott i lägenheten i ett år precis idaag :P

lördagsstädning och ullared-fynd

idag är en riktig slappar dag, har för första gången på många helger inget direkt inplanerat, bara tar det som det kommer.
Och idag kom det upp städnig och pajbak.
tänkte fräscha upp ordentligt här hemmaoch röja lite i garderoberna, samt även göra slut på äpplena jag fick/tog hemma hos mamma häromdagen.
smaskens med äpplepaj och naniljvisp =)

försökte vara lite kreativ, gjorde ett hjärta i äpple.

gah orkar verkligen inte städa.... gör allt för att slippa, vill bara ligga i soffan kolla på film och äta nåt gott!

*best whishes*

robin är ute hos sin mamma och ska byta olja på bilen, sen ikväll blir det kanske en sväng på en inflyttnignsfest om vi orkar.

Igår fick jag göra det jag längtat efter sen i våras, hälsa på Lisa och Martin utan att behöva greja med något, bara umgås med varann.
det var jätteskönt och lugnt!!
Det känns som det var längesen som vi satt ner i lugn och ro och prata utan att det var något projekt på G.
vi käkade pizza och hade myspys,kollade på Irene huss : guldkalven.
ingen jättebra film enligt mina åsikter alltför förutsägbar men ändå värd att se, fast jag börjar tröttna på svenska kriminalare à la Beck. finns outtömlig sjö av dessa.

  min kappa från ullared, den är faktiskt röd.
  tyckte flaskan var så söt så kunde  inte låta bli, kostade bara 40 spänn.

billig och bra skjortklänning

åter till städning.. Peace out!



Ulllared

Igår var jag och mamsen på ullared. Jag satt i bibblan med min studiegrupp och försökte plugga, när mamma ringde och frågade om jag ville åka till ullared med henne. självklart vill jag det!
vid halv två åkte vifrån stan och var nere i Ullared och Gekås vid fyra. Det var ingen kö och inte alls så mycket folk som jag hade trott.
vi dök rätt ner och in i kläderna, hittade två tröjor, en skjortklänning, tre par tights och lite underkläder samt även två jackor.
köpte även lite annat smått och gott för drygt 1500. vilket inte alls är så farligt för vad man köper.
Jag ska ju snart ner igen med studiegvruppen så kände ingen panik att få med mig så mycket som möjligt hem.


När vi skulle åka hem var det världens oväder, vilket resulterade i att vi körde extremt sakta. strax innan götebrog tror jag det var så drog regnet igång rejält och åskan likaså.
fy vad läskigt det var, plötsligt blixtrade det till och hela himlen lystes upp, det small till och regnet var som isbitar mot rutan. Vi funderade på om vi skulle stanna vid vägkanten och vänta men bestämde oss för att köra sakta istället.
till slut avtog regnet och dundret från åskan även om blixtarna följde oss hela vägen från ullared och till Ljungskile.
Jag har aldrig varit så rädd för åskan i hela mitt liv, det kändes som om blixtren slog rätt ner bredvid oss, vilket den antagligen gjorde oxå.

fritids och linus

sitter som vanligt aldelles för sent och pluggar, inget fastnar i huvudet och allt är bara dimmigt.
borde ta mitt förnuft till fånga och krypa ner under täcket, men nejdå tvingar mig att läsa istället.

var och jobbade idag på fritids, det första som hände när jag kom dit var att jag åkte på rastvakten, vilket oftast innnebär något problem antingen stort eller litet. Idag var det ett stort, mitt under pågående bandymatch råkade en kille få en bandyklubba rätt över ögat.
Det var väldigt svullet och läskigt, men det verkade som att det gick bra. Han var väldigt orolig av sig men när mamma kom blev det bättre.
i vilket fall som helst är det vid sånna tillfällen man får testa sig själv, visa lugnet utåt. Resten av dagen flöt bra.

Efter jobbet lev det en sväng till misteröd, och syrrans hus.
jag och linus blev nästan ovännner, men den sa han att han var trött, så det var inte så farligt egentligen. Han var ute och lekte när det spöregnade, väl påklädd med regnkläder och "stölvar". Han stod och hoppade i vattenpölarna på tomten och eftersom det inte ännu är någon gräsmatta blir det ju väldigt lerigt, Linus struntade dock i det.
Av morfar hade han fått en plastbrandhjälm som han ansåg vara perfekt som regnskydd till linus, bara det att först la han den i vattenpölen för att sedan sätta den på huvudet, vilket resulterade i en lerig och blöt Linus.
haha, såg så himla kul ut.

Att han sen vägrade duscha är en annan femma, men med mycket fjäsk och bus lyckades jag duscha honom före sängdags.

hittade min favvobild från balen häromdagen också:



nu ska jag kanske läsa lite och sen natti natti!

peace out

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!