gravid-klagan :p

min fingrar är så stela så det knappt går att skriva, anledningen till detta är väl antagligen att man samlar vatten och fettreserver...
Igår när vi kom hem efter en låång dag (jobbade 6-8, åkte direkt till skolan och sen direkt till möte med föräldragruppen och åter hemma vid halv 7 igen) så var mina vader stora som stockar, får bli stödstrumpor från och med nu! Tantvarning men vad fasen, hellre det än att inte kunna gå eller ännu värre få Åderbrock!!

pratade med skolan igår och nu verkar det som att jag ska göra praktiken ändå, vilket innebär att jag slutar skolan 1 vecka innan BF, hoppas jag hinner och orkar!
Just nu är det smärtsamt att bara vända sig i sängen, vilket innebär att man vaknar hela tiden.
mitt bäcken (tror jag det heter) gör verkligen skitont vissa dagar. igår kväll kunde jag inte gå för varje steg gjorde ont, så det blev mat, dusch och sen rätt i säng! somnade nog runt halv tio... hihi..

MEN det är värt allt!!
idag går jag (och lillskrutt) in i vecka 32 :)

underbar Helg!

har haft en toppen-helg verkligen!
fredagen var det hemmamys med mickis och therese som gällde, tacos, godis och wii stod på menyn :)
blev lite skvaller och updates om vad som hänt det senaste...

lördagen åkte vi till Emaus för att möta mamma och pappa som passade Ebba och Smilla :)
var helt otroligt fint väder och passade perfekt för att tillbringa utomhus.
vi grillade, fikade, klappade kaninerna och klättrade i träd.
Passade även på att ta en promenad bort till den berömda "päron-gungan" som Ebba älskade. Dock blev morfar lite för ivrig så Smilla blev rädd, hon satte sig sedan för att titta på när Ebba gungade och båda två skrattade så de kiknade. hihi..
Som tur var fick vi med oss kameran denna gången så en del riktigt fina bilder blev det, hittade en favorit men tror alla ligger på robins data.

Igår tog vi oss ner till bäckebol och Meda Markt (hatar verkligen den affären) för att få tillbaka pengarna för tv:n som vi köpte i maj, men inte haft hemma ens hälften av den tiden.
Nu äntligen så erbjöd dom sig att köpa tillbaka den, plus att Robin krävde reseersättning för allt åkande fram och tillbaka.
När vi stod där för att få pengarna tillbaka så var det längre kö till återlämningen än till kassan, alltså verkar det som att Media Markt har problem med många av sina produkter.
Vi bestämde oss för att åka någon annanstans för att köpa tv så blev siba på backaplan. Vi hade tänkt köpa en babysitter också men de hann stänga innan vi hann dit.
På hemvägen blev det IKEA, fick med oss det mesta vi skulle ha.
så nu är vi nästan helt redo för bebis, bara vaggan kvar!

vecka 31

min blogg håller på att förvandlas till en gravidblogg, antagligen för det upptar väldigt mycket av min tid just nu (konstigt va??)

idag har jag iaf varit hos Barnmorskan, hon klämde och kände och sa att för tillfället så låg Liten med huvudet ner (jipiie!) MEN inget säger att han/hon vill ligga kvar så fram till förlossningen.
Berättade om mina systrar som båda har fött första barnet "åt fel håll" alltså med huvudet upp och rumpan ner.
Normalt sett så ska barn födas med huvudet först.
Barnmorskan sa då att vi skulle ha lite extra koll på hur Liten ligger, sa även att det kunde bero på bäckenets form isåfall får vi skylla på mamma ;)
Fick även lite info om vaccin mot svininfluensa, men jag ororar mig inte faktiskt. Dessutom så får man inte längre kläder till bebis på BB längre, nej allt som bebis ska ha på sig får man ta med själv.
hjärtljuden låg denna gång på 134 slag/minut tror jag ungefär.
och innan alla frågar Nej min mage är inte väldigt stor, utan ligger på normalkurvan.


tänk vad mkt gott det ligger i den magen.. :P

lördagmorgon =)

klockan är strax innan 8 och jag har varit vaken i minst 40 minuter...hur sjukt är det inte?? bara för att det är lördag. Suck!

På schemat idag står en tur till vinden med en hel del lådor och "skräp"... ska bli skönt att få lite plats här hemma innan man fyller upp den med bebissaker, vilket vi iof redan gjort men :P
sen ikväll blir det antagligen bio :)

igår var jag HELT ledig för första gången på nästan tre veckor, hur skönt som helst med sovmorgon och en dag ledig :)
Dagen spenderade med att städa och fixa lite hemma sen blev det lunch med Therese på Thai och en sväng på torp.
på torp blev det en del shoppat men bara bra-att-ha-saker.

nu ska jag nog gå och väcka sambon tror jag ;)

090909

sitter just nu med frukost nummer 2.
Yoghurt med torkad frukt, russin och vindruvor, tilsammans med knäckebröd blir det perfekt  :)
var uppe med tuppen och jobbade idag så nu blir det till att vila lite på soffan innnan alla dagens bestyr skall göras!

dennna veckan har/kommer verkligen bli fullspäckad.
i lördags var vi på kalas hos Linus och på kvällen belv det fotboll och Thaimat för hela slanten.
Söndag  spenderades på IKEA och lite olika barnaffärer där vi letade efter babysitter och kikade på lite olika saker.
I måndags var det skola hela dagen och på kvällen var vi på möte för föräldragruppen.
Och igår var det skolan som gällde efter det blev vi sittandes på banken i nästan en timma, MEN nu har vi ett skriftligt lånelöfte!!!! jippie!

Vi pratade nämligen med en annan bank (dnb nor) där vår budget inte skulle gå ihop över huvudtagetsades det. Det som vi fann rättlustigt var att beloppet vi ville låna där låg under det belopp vi frågade om igår...
Men men nu har vi ett lånelöfte och det är det som räknas!!
så idag är ska vi kika på en lägenhet och imorn ska vi kika på radhus. Känns skönt att vara med i leken igen!

nu är det lite småplock som gäller!

datakrångel....

åh vad jobbigt... min "stora" data har tagit själkvmord och gett upp.
om den har bestämt sig för att lämna in så vet jag inte vad jag gör, alla bilder som kanske inte går att rädda.. suck!!
hoppas min "handyman" kan rädda nåt!

skolan har ju startat nu igen och jag känner mig lika förvirrad som för ett år sen, vad gör jag här? vad går kursen ut på? vad ska vi göra för att bli godkända?
sen att jag itne vet hur jag ska göra med skolan är ju också ett problem jag ororar mig lite för, men det borde lösa sig!

Igår var vi hos Lisa och Martin för Robin skulle hjälpa dom med lite el-grejer och jag passade på att mysa med barnen, ja för dom är ju två nu.
Jag och Linus lekte på hans rum medan lillebror låg i sängen och snuttade, kikade upp ibland för att se vad brorsan pysslade med. När det blev tråkigt att ligga ensam sa han ifrån och moster var snabb med att plocka upp honom. Sen satt jag med honom i knät på golvet samtidigt som Linus körde med bilarna och jag försökte hänga med i leken.
Det är mys det! småkusinerna låg och "knödde" på varandra, den ena i min mage den andra utanpå magen, så nära men samtidigt långt bort... hihi.

Skrutten bökar runt i magen som bara den nu och varje rörelse känns :) längtar efter Liten nu... man börjar förstå att det är en liten bebis och ingen alien som ligger därinne...

vecka 29 nu :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!