lördag idag

är så himla seg idag.. blev lite sent igår för vi var bjudna ner till Therese och Tomi för att få se deras nya lägenhet :)
jättemysigt var det.
sen när vi kom hem och skulle lägga oss hade grannarna världens bråk, stod och skrek och gapade på varandra så det lät som att han mördade henne. funderade på om man skulle ringa Polisen men det lugnade sig och verkade som att dom pratade normalt sen...

idag är jag sugen på att åka en sväng till Kära Barn försåg att dom hade nyöppnings-rea.. sen ikväll blir det kräftskiva i Skredsvik...


lite utav varje..

sjuk och snorig, det är vad jag är... hostar och känner mig helt off!

Redan när klockan var halv elva imorse hade jag hunnit med massa saker, bland annat jobba och ett besök hos barnmorskan... gäller att vara effektiv...
ska jobba imorn och resten av denna veckan också, iof gäller det bara öppning på fritids och vara med på  frukosten så det går fort men man ska ändå ta sig upp kl 5 och se hyffsat fräsch ut kl 6..

hos barnmorskan såg allt bra ut och hade bara gått upp 1 kg sen förra gången för tre veckor sen...
hjärtljuden låg mellan 136 och 140 vet inte exakt vad hon skrev in men det lät bra ♥

tänkte jag skulle visa nåt som iaf jag tycker är lite kul...
bilder på hur Liten (och magen) växer.. på sista bilden ser man naveln som putar ut, det var längesen jag hade en navel kan jag säga...



lite shopping

var på Ullared i fredags, tyckte inte att vi shoppade något speciellt när vi gick runt bland hyllorna men när vi väl kom till kassan var det en hel del.. haha..
blev en platttång och kofta till mig, tyckte inte dom hade alls mycket kläder nu.
lite shopping till Liten blev det ju också såklart men hittade ändå inte allt jag hade hoppats på.
här kommer lite bilder på det som vi handlat än så länge, detta och vagnen då.
Nu är det inte så mycket kvar innan Liten kan titta ut (även den gärna får stanna ett bra tag till därinne) bara lite på IKEA och kanske lite kläder till...



blev två kräk/snuttefiltar
en myskanin och några nappar


ett startkit med byxor,body och en kofta
en body och en pyamas från lindex


bilstolen


overall


Brio, kombi-09 med telescopic light chassit.

nya sängar och naturupplevelser

Igår var en väldigt impulsiv dag....
på morgonen kunde vi inte bestämma oss för om vi skulle ta en promenad eller åka och titta på sängarna. Så vid tolv-tiden kom vi på att vi kan ju ringa och kolla om dom har sängen kvar eller inte, det hade dom men det var inte så många kvar.
Oj vad jobbigt det blev, vi hade egentligen tänkt att vänta lite till men, äh vad fasen!
Sagt och gjort, ringde Robins lillebror som fick agera bärhjälp, lånade en kärra och drog iväg!
Vi fick med oss en säng hem och till ytterligare billigare pris än vi hade trott, näjda och glada åkte vi hemåt för att packa in det nya och slänga ut det gamla!
belv lite krångel med hissen när vi kom hem eftersom det kom några andra som skulle flytta in en del grejer samtidigt som Robin och Andreas bar sängdelar.... men det löste sig :)

På kvällen bestämde vi oss för att gå ut i skogen och leta lite svamp, men jag gav upp fort. Blåbär var lättare att hitta.
Även om det var helt renplockat på nästan allt som var i skogen.
Jag gick där och letade när jag plötsligt hittade massor, samtidigt som jag står och plockar känner jag hur det börjar bli fuktigt i skorna.
Konstigt?! kikar mig runt och ser att jag står mitt i en håla med vatten och fuktig mossa. Jaha, det var därför ingen hade plockat där :)
Jag och Robin gav upp efter en svamp och 40 blåbär ungefär. som tur var hade Robins mamma och Perra bättre tur så lite svamp fick vi allt med oss hem :)
Sen badade dom andra i en insjö, aldeles stilla och tyst var det... jätemysigt!

När vi kom hem blev det till att skruva isär sängramen och pyssla ihop den så den passade nya sängen och baka blåbärspaj :) (även om vi faktiskt fick åka förbi affären och köpa lite mer blåbär...)

  

måndag och 99 dagar kvar..

bloggen kan man säga ligger på is just nu... har fullt upp med allt annat samtidigt som jag inte hittar något inspirerande att skriva om.. jaja iaf!

I fredags åkte vi och hämtade babyskyddet och skyddet till bagagen på SAAB.
på vägen dit passade vi på att kika på lite möbler och sängar, tror vi har hittat rätt gällande våra sängar, en sak är säkert iaf.
Det blir inte IKEA sängar!! Vi hittade bätttre sängar för nästan samma pris som på IKEA så då är ju valet inte så svårt.
Frågan är bara vilka sängar som vi ska välja...

idag är det 99 dagar kvar till BF 24 november.. inte för att jag tror att Skrutten bestämmer sig för att titta ut om 99 dagar men..

moster för fjärde gången :)

har haft fullt upp  senaste veckan...
på Måndan efter STHLM fick vi oss ett infall att åka en sväng till IKEA, kikade på sängar och lite smart förvaring till skötbordet vi ska försöka fixa till på tvättmaskinen :P

På onsdagen åkte vi ut till skredsvik för att äta kräftor och räkor, mums! på torsdagen passade vi på att bada och sola och på kvällen blev det som så att vi fick med oss Linus hem.
på fredagen blev Linus kvar eftersom Lisa och Martin fick åka in till förlossningen, så vi åkte ut till lysekil för att bada och grilla lite där.
vid 16-tiden på fredagen 7/8 föddes en liten kille på ca 4kg, ochLinus blev stolt storebror. Martin blev kvar på sjukhuset och eftersom  linus somnade i bilen på väg från lysekil så fick han mer än gärna sova hos oss en natt till.

inatt sov vi ute på misteröd eftersom martin skulle jobba och lisa inte kommit hem så frågade dom om vi kunde lämna Linus på dagis imorse och det gjorde vi ju gärna, har ju varit lite tomt i sängen efter linus åkte hem ;)

Efter vi lämnat Linus på dagis vid halv tio så bestämde vi oss för att åka en sväng till Överby, R ville kika på systemkamera. Det blev lite  mer än kikat, de hade den han ville ha för ett så bra pris att det blev en "liten" affär...

Vi passade på att kika lite på Saab och kombi-bilar men det får vänta.
kikade även på ett lastskydd till bagaggen nu när vagnen ska i och ur hela tiden, och samtidigt fick vi ett superbra erbjudande om ett helt nytt babyskydd, så vi ska fundera lite över detta :)


långhelg i STHLM

nu ärjag hemma efter en underbar långhelg i STHLMs skärgård och stad.

kom upp vid 23-tiden på torsdag och tog tyvärr med oss regnet, vilket blev lite bökigt eftersom man måste åka båt för att komma ut tillTommy och ön vi skulle bo på. Men det slutade faktiskt regna nästan direkt vi satte oss i båten, Kine fick vara chaffuör =)
Fredagen var det fint väder när vi vaknade och dom andra passade på att bada en sväng innan vi drog in till staden för shopping. (grabbarna tog en sightseeing tur istället)
på kvällen tog vi en sväng med båtarna och jösses vad det blåste kikade på ett vrak och naturen innan vi åkte hem för att grilla. Vi satt ute och åt, trots att det inte var kanonväder.. men det var så fridfullt och skönt så man får passa på.

Lördagen började med regn och rusk, men efter en sen frukost och lite fix på ön så klarnade det upp och vi bestämde oss för att åka till Gröna Lund med båten =)
vi såg stockholm frpn en helt annan sida än den man är van vid...  efter att Tommy visat oss lite utav varje så lade vi till båten och traskade in på Gröna Lund. Spelade, tävlade och åkte några saker. På kvällen åkte vi med båten till en mysig restaurang och åt supergod mat!

söndag packade vi ihop oss och Kine och Andreas passade på att åka vattenskidor. sedan åkte vi ut till Täby centum som tydligen skulle vara sveriges största shopingcenter. Hittade itne så mkt men ett par skor och en tunika iaf :)

stackars lilla Liten  har varit med om mkt denna helgen, skumpiga båtfärder i blåst, heldag på Gröna lund och ännnu mer båtturer, haha. Men trevligt och mysigt har det varit, längtar redan till nästa gång!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!