långhelg i STHLM

nu ärjag hemma efter en underbar långhelg i STHLMs skärgård och stad.

kom upp vid 23-tiden på torsdag och tog tyvärr med oss regnet, vilket blev lite bökigt eftersom man måste åka båt för att komma ut tillTommy och ön vi skulle bo på. Men det slutade faktiskt regna nästan direkt vi satte oss i båten, Kine fick vara chaffuör =)
Fredagen var det fint väder när vi vaknade och dom andra passade på att bada en sväng innan vi drog in till staden för shopping. (grabbarna tog en sightseeing tur istället)
på kvällen tog vi en sväng med båtarna och jösses vad det blåste kikade på ett vrak och naturen innan vi åkte hem för att grilla. Vi satt ute och åt, trots att det inte var kanonväder.. men det var så fridfullt och skönt så man får passa på.

Lördagen började med regn och rusk, men efter en sen frukost och lite fix på ön så klarnade det upp och vi bestämde oss för att åka till Gröna Lund med båten =)
vi såg stockholm frpn en helt annan sida än den man är van vid...  efter att Tommy visat oss lite utav varje så lade vi till båten och traskade in på Gröna Lund. Spelade, tävlade och åkte några saker. På kvällen åkte vi med båten till en mysig restaurang och åt supergod mat!

söndag packade vi ihop oss och Kine och Andreas passade på att åka vattenskidor. sedan åkte vi ut till Täby centum som tydligen skulle vara sveriges största shopingcenter. Hittade itne så mkt men ett par skor och en tunika iaf :)

stackars lilla Liten  har varit med om mkt denna helgen, skumpiga båtfärder i blåst, heldag på Gröna lund och ännnu mer båtturer, haha. Men trevligt och mysigt har det varit, längtar redan till nästa gång!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Det låter inte helt fel med en liten mini-semester! :) Jag längtar jättemycket till vår finlandsresa, det är ju alltid skönt att komma iväg lite :) Jo, det är bra här, har bara 6st arbetspass kvar, det ska bli riktigt skönt att bli ledig.. Men ni får komma ner någongång snart, lägenheten är inte 100% färdig, men duger för att visas iaf :)

Puss

2009-08-04 @ 09:58:39
URL: http://tessanklinte.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!



Jag hoppas att du inte missat att jag har börjat om att blogga igen? Du kanske minns min gamla blogg, www.chicflia.blogg.se, du har iallafall varit in där och kommenterat nån gång.



Gick väldigt bra för den bloggen där ett tag, men nu har jag börjat om igen, fast på en ny adress!



www.vivalasofia.blogg.se är den nya adressen, besök gärna! :)



www.vivalasofia.blogg.se - www.vivalasofia.blogg.se



(Ursäktar om du stör dig på såna här mejl!!)



Kör förresten en frågestun på bloggen idag, så passa på att fråga om det är något du undrar över! :)

2009-08-05 @ 17:46:01
URL: http://vivalasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!