underbar Helg!

har haft en toppen-helg verkligen!
fredagen var det hemmamys med mickis och therese som gällde, tacos, godis och wii stod på menyn :)
blev lite skvaller och updates om vad som hänt det senaste...

lördagen åkte vi till Emaus för att möta mamma och pappa som passade Ebba och Smilla :)
var helt otroligt fint väder och passade perfekt för att tillbringa utomhus.
vi grillade, fikade, klappade kaninerna och klättrade i träd.
Passade även på att ta en promenad bort till den berömda "päron-gungan" som Ebba älskade. Dock blev morfar lite för ivrig så Smilla blev rädd, hon satte sig sedan för att titta på när Ebba gungade och båda två skrattade så de kiknade. hihi..
Som tur var fick vi med oss kameran denna gången så en del riktigt fina bilder blev det, hittade en favorit men tror alla ligger på robins data.

Igår tog vi oss ner till bäckebol och Meda Markt (hatar verkligen den affären) för att få tillbaka pengarna för tv:n som vi köpte i maj, men inte haft hemma ens hälften av den tiden.
Nu äntligen så erbjöd dom sig att köpa tillbaka den, plus att Robin krävde reseersättning för allt åkande fram och tillbaka.
När vi stod där för att få pengarna tillbaka så var det längre kö till återlämningen än till kassan, alltså verkar det som att Media Markt har problem med många av sina produkter.
Vi bestämde oss för att åka någon annanstans för att köpa tv så blev siba på backaplan. Vi hade tänkt köpa en babysitter också men de hann stänga innan vi hann dit.
På hemvägen blev det IKEA, fick med oss det mesta vi skulle ha.
så nu är vi nästan helt redo för bebis, bara vaggan kvar!

Kommentarer
Postat av: lina aspelin

hej tjejen=) haft en bra helg???



bilen är manuell,har ej elstolar, stolarna är sport sa killen som sålde bilen. det finns elrutor fram och bak. airbag, helt ny baklucka.hon har mest kört med etanol men det går att köra med både, 95 och etanol. hon vill ha 158000:- då ingår vinterdäcken med orginal fälgar. däcken är 17tum

2009-09-21 @ 11:38:25
URL: http://linaapelin.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack för en mysig kväll! :) Var Robin tillräckligt pigg för att köra på lördagen? Kan säga att jag aldrig har kört så mycket i Göteborg innan, eftersom min käre pojkvän var för bakfull för att kunna köra :P Puss och kram

2009-09-21 @ 17:40:18
URL: http://tessanklinte.blogg.se/
Postat av: Therese

Haha, det var tur det :P Tomi var ju tvungen att jobba, så han satt inne hela dagen :P Haha, det förvånar mig inte, men han skyllde ifrån sig hela vägen hem att han inte bara var full, utan jättetrött också, så det var därför det slog så hårt ;)

2009-09-22 @ 08:42:47
URL: http://tessanklinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!