salta bad

Har varit en aning spartansk bloggande det senaste. Med anledning av att jag helt enkelt inte orkar öppna datorn. iPhonen har ju allt, nästan.

Nåja helgen lediga dagar har varit härliga. Hade ledig dag igår och då åkte vi ut till Therese och badade i poolen.
Idag har jag jobbat, när jag vid 2 hämtade vincent på dagis och frågade om vi skulle gå och bada sken han upp och frågade "bada ees?" (bada hos therese).
Inte idag fick jag förklaram men bada i havet dög fint det med.
Idag tog vi oss alltså ner till skeppsviken och havet för lite bad och mellanmål.
På vägen hem regnade det lite på oss.



Som varje kväll somnar jag på soffan och som varje kväll puttar robin på mig och undrar om jag inte ska gå och lägga mig.
Nu är det snart bara EN!!!! vecka kvar till bröllop. Är stressad,nervös och väldigt spänd på hur dagen kommer bli.
Känns som det är tusen saker kvar att fixa...

Våran midsommargelg

Vi tog sovmorgon idag, ända till halv 10!!! Har aldrig hänt tidigare ;-) Anar dock att anledningen är att killen vägrade sova försen halv 12 igår när vi åkte från Syster och Lysekil. Vi har haft en härlig helg med, potatis, gräddfil, jordgubbar, bra och dåligt väder, jobb, trevligt sällskap och massa annat! Idag passar vi på att hälsa på "mommo" & "offa". =)

Midsommarafton

Än så länge har jag spenderat min midsommarafton på jobbet. Trevligt! Har pyntat och fixat =) I eftermiddag efter jobbet åker vi ut till Lysekil och Robins mamma. Hoppas på uppehåll iaf! Trevlig midsommar!!!

genus?!

Ibland funderar jag på hur man ska få samhället att någonsin bli jämställt. När jag läser Lady Dahmer blir jag inspirerad och hoppas att jag också kan vara sådär frispråkig och medveten.

Något jag ofta reagerar på är andra vuxnas förväntningar på barn. Senast var vid en diskussion med R´s mamma. Hon förstod inte min åsikt om blått och rosa. Är man pojke ska man ha blått och desamma gäller flickor.
Jag anser tvärtom att man ska välja de färger man trivs med. Jag älskar turkost. Vincent har en hel garderob med turkosa plagg, samma kläder kommer vårt nästa barn ha oavsett kön!

Att Vincent passar i både rött och rosa är anldedningen till att han har det på sig, inte att jag vill vara tvärtemot.
Jag får allergiska utslag av pojk och flickavdelningarna med hello kitty och spiderman, blått och rosa. Det värsta är att ju större de blir desto tydligare blir gränserna.

Men ibland stöter man på ett guldkor...


Onsdag 15 Juni

Idag var jag och Vincent lediga, superskönt! Tog sovmorgon ända till halv 8, låg och myste och hade det allmänt härligt!!
Tog en skön promenad med härligt sällskap! välbehövligt!
Efter vilan åkte vi ut till Ida, Ludvig och lille Valter. Kul, mysigt och rörigt. Det röriga stog Vincent för!
Men på det hela taget en bra dag som avslutas med lite jordgubbar i soffan, ensam. Robin är iväg och grejar med cabben så jag får nujuta av lugnet ;

)

Fullt ös....

Veckan har varit fullt ös! Onsdag firade jag födelsedag med utbildning och BVC besök. Och glass som Vincent åt upp. Torsdagen var vi tidigt på barnmottagningen och fick veta massa bra saker! Exempelvis att det finns hjälp mot stackars Vincents ständiga klåda på armar och ben!! Även om han inte gillade det så hoppas vi det ska hjälpa. Fick även vidare remiss till NÄL och allergimottagningen. Resten av torsdagen spenderade vi med studentfirande i alla dess former!
Helgen bestod av shopping, var en sväng till saltkällans marknad för att återuppleva barndomsminnen och köpa en dyr ballong till Liten.
Söndagen var vi på överby och fixade skjorta och slips till Robin och bröllopet. Nu är nästan allt klart, skööönt!! Nu ska jag återgå till jobbet; utbildning fm och ikväll blir det jobb.

ålder...

Insåg idag att jag imorn fyller 23.
Minns när Robin fyllde 23 , närmare till 25 än 20.
Känner mig ibland gammal som gatan, beror viserligen på vad för diskussioner som förs. Exempel på diskussion där jag känner mig gammal; vilken låt som spelas på krogen, eller vad som är inne när man är ute över lag.
När man börjar meningen med att säga; på min tid var det... Då kan jag konstatera att man antingen är gammal eller helt enkelt ute för lite...

Jag kan i vilket fall som helst konstatera att jag blivit ett år äldre och för första gången skulle jag vilja påstå ett år visare. Vincent har lärt mig mycket om mig själv och om omgivningen...

Nu ska jag ladda inför en fullspäckad dag, utbildning, träning och bvc. Och kanske lite tårta, vem vet...


Långhelg...

Vilken helg vi har haft!!
I torsdags tog vi en promenad till snäckan, Fredag var vi bara ute, lördag bjöd på badväder så blev en dag på stranden och igår var vi på stan i Lysekil!
Robin var på Svensexa för Martin i lördags så jag hade fixat så att mamma och pappa skulle passa Linus och Alvin. Det var så himla varmt så vi åkte till stranden med alla barnen. Mys!!

Jag och Vincent sov hos min syster i Lysekil så igår på dagen åkte vi ner till stan och gick en liten promenad för stt sen äta lite lunch innan vi åkte hem.

Idag måste vi tyvärr till Torp för lite fix.


Man kan inte annat än älska martin för att han bjuder på sig själv!!
Se själva...


SOOOL

Vilket underbart väder vi har!! Vincent vaknade vid halv 6 imorse,så vi åt frukost vid 8 och gick raka vägen ut!! tog en promenad och sen var vi ute och lekte med Max! Nu har vi ätit lunch, Vincent och Robin sover och jag ligger ute på gräsmattan och njuter! I eftermiddag ska vi på skojakt, till bröllopet! Ska bli mysigt faktiskt, bara vi systrar utan barn! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!