busy busy....

det hä med att blogga då, ja det är inte lätt.
de senastge två veckorna har varit fyllda med praktik,jobb, flyttplanering och bebisplanering och funderingar över skolan.
det är inte lätt att få  tid till allt just nu känner jag, eller tid finns säkert men ork och att komma ihåg allt...

att ha praktik höggravid går rätt bra, förutom att jag igår fick för mig att vara duktig. Jag kom på idén att gå över skogen från tureborg och bort till Emaus där jag skulle möta upp fritids. det är ingen lång bit egentligen, i normala fall tar det max 25 min.
men med lite extra att släpa på tar det iaf en halvtimma då jag ibland fått stanna för att låta en sammandragning eller två gå över.
Väl på Emaus så gick jag ju runt och kikade vad barnen pysslade med. När vi sedan vid ett-tiden skulle gå hemåt så kände jag av lite grand men tänkte att nej jag är nog bara trött. Jag och en lärare som hade skadat svanskotan haltade och vaggade fram sist av alla.. haha. kom hem och kände inget större, SKÖNT :)

MEN det fick jag tillbaka idag istället. AJ vad ont det gjorde, gick rätt bra att gå normalt men nerför en trappa, då höll jag på att gå itu. Foglossning sägs det.
Dessutom har jag haft ont på ett nytt sätt i två dagar, antar det kan vara någon slags förvärkar... känns tyvärr lite mesigt, ska jag ha ont nu kan det lika gärna göra jätteont så det händer nåt... för då vet jag att lillskrutt inte är såå långt borta.
på ett sätt längtar jag just nu efter att ha ont på riktigt, låterskumt men som sagt då vet man ju att det itne är långt kvar. idag går vi ju in i vecka 37 :)

högskolan i ett nötskal

lite snabb klagan här bara.
har inte ens tid att skriva på något annat än mitt arbetet.

Jag är så in i helvete trött just nu... börjar undra vad jag har gett mig in på!
NEJ inte Liten skrutt jag ångrar, utan studierna.
det sägs vara heltidsstudier men jag visste inte att heltid innebar dygnet runt ett par veckor i Varje kurs. Sen att man har råkat få världens sämste kursansvarige för andra gången gör väl inte att det känns lättare.

Det faktum att jag råkar vara höggravid (5veckor kvar) spelar säkert in på en viss del. Men ändå!!!
I måndags hämtade Robin mig vid halv sex i THN så vi hann förbi Babyproffsen, i Tisdags åkte jag hem från skolan vid åtta-tiden.
och i onsdags var jag hemma halv elva!!
Nämnde jag att jag har öppning på frititds tisdagar och torsdagar också vilket innebär uppstigning kl 5!!
änkte bara ge mig själv en klapp på axeln.
igår satt jag en hel dag och försökte skriva och ikväll har jag även suttit en stund. Man blir lite skadad av att skriva vetanskapligt, så kommer det en referens eller två så vet ni varför ;)

MEN idag har jag sakta men säkert återupptagit mitt liv som jag denna veckan tagit en paus ifrån. blev en sväng på stan, lunch med Therese och en fika med henne och Mickis. sååå underbart skönt!! ikväll har jag även träffat min sambo mer än för att sova, vi har nämligen kollat på tv OCH ätit ihop i mer än en halvtimma!

imorgon hade jag tänkt mig att plugga på förmiddagen och på kvällen blir det nog bio :)
nu ska jag nog passa på att njuta av det som är kvar på fredagen!! så TERVLIG HELG!!!

Hemstudier och tvätt av bebiskläder

idag har jag hemstudier... vilket betyder liite sovmorgon och att i lugn och ro äta frukost :) superskönt att för en gång skull ta god tid på sig.
Var en sväng hos tandläkaren också, ja sånt måste jhu göras. Mitt sista besök som barn, snart blir jag vuxen på "riktigt" dvs betalaför mig som alla andra ;)
Har även passat på att tvätta lite idag, ytterligare bebiskläder.
Overallen och SAAB-filten.

Känns helskumt att om ca 6 veckor (plus eller minus) sitter man med en lite skrutt som faktisk ska ha på sig kläderna och ligga i vagnen som stått oanvänd så länge.
åh kan du inte komma till oss nuu.. eller nej föresten, jag har ju egentligen inte tid ;)
Har bestämt mig för att göra praktiken på 4 veckor. då är jag alltså hemma ca en vecka innan BF. Kommer ta studieuppehåll f.o.m 16 november. Om allt nu går enligt planerna vill säga.

Skulle kunnat vara min mage, eftersom Liten har det trångt nu så känns alla rörelser mycket tydligare. plötsligt något vasst litet knä eller en fot som sticker ut, aj. haha.

höstrusk...

igår var en sådan där typisk dag som man inte orkar ta sig utanför dörrarna. Vi var hemma och röjde lite, eftersom jag har haft praktik denna veckan som gått har det inte blivit mkt av det...

Massa tvätt i tvättkorgen och småplock som av någon konstig anledning låg och drällde överallt.
fick mig ett ryck att börja tvätta bebiskläderna, så sagt och gjort. plocka bort alla lappar och slänga in i maskinen. så nu hänger dom på tork.
Känns konstigt att den lilla varelsen som ska ha på sig kläderna ännu inte finns, eller finns men ligger i min mage och sprattlar runt.
strumporna är så små, som dockkläder.

Ute öste regnet ner och vi orkade inte ta oss för någonting, men åkte iaf ut och kikade på film med Robins brorsor och käkade pizza...en riktig höst-rusk-dag-med-mys blev det...

Idag skiner solen och vi ska göra något som är väldigt spännande ;)

nu är det 7 veckor kvar till beräknat ungefär och jag har 6 veckor kvar i skolan. så om bebis bestämmer sig för att kika ut tidigare vet jag inte om den beräkningnen går ihop.. vad tror ni?! haha..

undrar just när Liten kikar ut? jag satsar på 23 november (så syrran får en bra födelsedagspresent) men gissar att jag går över tiden ändå...
vad tror ni??

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!