bekymmer och lösningar...

idag har varit en kul och intensiv dag. Har varit på skolan och jobbat med barnen, eftersom det var måndag var dom överaktiva och väldigt spralliga, men det funka.
har fått fler tider att jobba på fritids så det känns skönt, det jobbigaste är i början av en månad när allmenackan är helt tom utan några planer överhuvudtaget..

vi skulle jhu ha åkt till Ullared imorn men det blev inte av eftersom den första busssresan blev inställd och på den andra stog vi i kö och så frågade dom på fritids om jag kunde jobba imorn. funderade lite och hörde med Erika om  "ulla" hade hört av sig men ikke. så ja, jag kan jobba imorn. direkt efter jag sagt ja så ringer Erika och säger: jobba inte imorn vi har fått plats på bussen , det blir ullared ändå.
frågade om dom hittade någon annan vikarie men nej det gjorde dom inte så jaja får bli o tjäna pengar istället för att göra av med dom.
Men det blir en annan gång vi drar till ullared, kanske bättre vänta till efter vi flyttat in.

Har packat i helgen, inte mina grejer men Robins, övertalade honom o slänga en del saker =)
nu är det bara mitt kvar, SUCK!
inte kul o packa allt och rensa vad man vill ha kvar och inte ha kvar.Men det känns skönt när det är färdigt.
Idag ska jag tyvärr försöka få ihop en jobbansökan, vill inte. Hade helst velat jobba heltid på skolan där jag e nu...men men.....
usch jag är så seg efter träningen, men känns skönt i kroppen att ha gjort något och börjat komma igång med träning och fettförbränning :P


Peace out!!

lördagmorgon

bebislängtan sitter kvar i kroppen och vet att den gör det även  på min blivande sambo oxå men den får vänta, just nu är det flytten och andra framtidsplaner som är viktigtare.
jag kan ju int jobba i hemtjänsten livet ut så därför måste jag fundera ut vad jag vill med mitt liv, älskar verkligen att jobba på fritids och i skolan med barnen. varje gång man kommer dit så känner dom igen mig och vill att man ska göra ditt eller datt.
tror verkligen på att jobba med barn, man får se hur dom utvecklas och blir mer självständiga samtidigt som man ser att de man säger sätter spår hos dem (så det gäller att passa sig).

Ebba va hemma härom dagen o hon va så rolig, det va bolibompa och då sjöng dom dånger så frågade jag om hon kunde sjunga som barnen på tv. men det kunde hon inte sa hon men om jag gick från vardagsrummet kanske hon kunde sjunga. så jag gick lydigt ut i köket och plötsligt hör jag en stark barnstämma sjunga krokodilen i bilen...
sen ropar hon " tistin jag e härdi nu"
det är sådanna stunder man verkligen uppskattar, hon är verkligen jordens underbaraste 3:åring :D

nej nu ska jag väll kanske göra någon nytta, eller neh... får se vad det blir utav denna dagen kankse göra något vettigt ikväll...

peace out!

bebislängtan

shit vad tiden går fort. det är redan onsdag och imorn ska jag vara på fritids igen. det är så himla kul o komma tillbaka dit så det känns som att jag hade kunnat jobba gratis nästan.

har vart på stan med Erika idag, vi gick och kollade på bebiskläder, dom e ju så söta och jag e så sugen på det just nu bara för att allt känns verkligen perfekt men det får nog dröja ett år eller två  =)
 även om det känns som att det vore perfekt med en liten knottis i magen men men...
nej nu ska jag gå ner o mysa lite med Ebba i soffan så får vi se om jag orkar skriva mer sedan!!

peace out!

sovmorgon

idag är en sådan jobbig dag då man helst av allt inte vill gå upp utan bara ligga med täcket över huvudet och slippa göra något.
som tur va så hade jag sovmorgon idag iaf, börjar inte jobba förren 15.30 idag, skönt!

passade Linus igår, mötte dom vid simhallen, linus va nöjd över att ha fått leka med moa och ha badat.
och när vi satt i bilen på väg hem så berättade han om sin lastbil och den nya bussen som han hade fått, ville att tistin skulle leka med de sen.
det va riktigt mysigt igår, älskar mina skruttungar över allt annat!

nu är det itne långt kvar, bara två veckor innan vi flyttar =)
och om en vecka så är det ullared som gäller, blir nog mkt  grejer till lägenheten...

föresten hittade bilden från butlers äntligen =)

från balen 2 juni 2007

nej nu ska jag göra mig redo för att jobba!

Peace out

onsdag 12/9

är lite trött och seg idag, ska jobba i eftermiddag också. men itne så många timmar som tur är, fast jag tycker att det är dom korta turerna som känns långa. när man bara väntar på att barnen ska bli hämtade.

passade ebba och smilla igår, ebba hade en jobbig dag sa hon. hon hade inte sovit på dagis och var trött, så när hon halkade på badrummsgolvet blev det itne mycket bättre, stackarn.
och smilla bara tjatar men ingen vet vad hon säger...

denna månaden kanske inte blir så dåligt betald som jag hade trott, är redan uppe i nästan 80 timmar och jag räknade ut att dem timmar jag har inbokade är 98 st :)
och fler blir det hoppas jag ska kanske försöka få en helg till denna månaden....

med mitt nya liv går det inget bra, har inte tagit massa promenader eller börjat träna än men det kommer hoppas jag. tog en morgonpromenad igår och insåg att det var skönt när man väl kom igång :)
och idag ska det bli en långpromenad....

peace out

tisdag 11/9

tänkte snabblogga lite innnan  jag måste sticka iväg till jobbet. ska vara på fritids hela denna veckan så man får lite ombyte.
tyvärr har jag jobbat så mycket nu att en ledig dag känns som en hel vecka, vilket blir väldigt långtråkigt, förr när man gick i skolan var en dag ledigt bara en dag som man vilade upp sig och kollade på tv, om jag går hemma och inte gör något får jag spader numera.

nu är det inte långt kvar till flytt :D *längtar*
och ullared är spikat, bättre kan det inte bli.

nej nu måste jag göra mi iordning ska till fritds och sen passa skruttisarna...
peace out!

p.s.
idag är det sex år sen world treade centre rasade och fem år sen anna lindh mördades.
för sex år sedan insåg vi att världen inte är så säker som vi trott!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!