Däckad..

Det är ungefär vad jag är, däckad! I fredags i magsjuka igår i nån skit med bihålorna samt mattheten efter att ha hänt ut och in på min kropp. Idag eftersom jag försöker återhämta mig och köra samma takt som innan. Vilket inte går!

Nåja vi har pysslat hemma och degat med playdoh bland annat. Vincent mest iof, vi andra var som två trötta diskhandukar som mest satt med...

På bilderna; våran gårdsekorre och Vincent som åt godis när mamman inte orkade säga nej ;-)


vaccinera 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kan så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Tid på burk?

Just nu bjuder livet på "tunga tuffa tider" som Gessle skulle sjungit.
Högen med skolarbete växer i takt med det dåliga samvetet över att tid inte finns för det som är viktigt.
Om 7 veckor är det sommarlov och det känns skönt! Sista sommarlovet!


Mysig helg

Helgen sprang förbi i raketfart, precis som vanligt...
Vi var en sväng hos mamma och pappa, passade mina systerdöttrar, Ebba och smilla, och på söndagen var vi på dop.


Dagarna som går...

Jag är just nu långt ner i träsket med böcker att läsa och uppgifter att skriva dygnet runt.
Torsdag igår och det betyder 12 timmarspass i skolan som vanligt!


På söndag ska min engelska grammatiktenta in, lördag ska vi passa Ebba och Smilla, söndag ska vi på dop... Med andra ord är det full fart som gäller.


mina dagar det senaste....

 


Påskhelgen

Vi har haft massor med kul saker för oss under påskhelgen...
Kalas, målat ägg, varit barnvakt, träffat och umgåtts med nära och kära :)


Skärtorsdag 2012

Igår tog vi oss en heldag ledig från alla måsten, hela familjen :) behövde verkligen det!! Vi åkte till överby för att kika på skor till mig och Vincent och lite annat smått och gott.
Köpte inget av det, BARA presenter inför kalaset vi ska på imorn.

Blev middag hos svärmor på kvällen och påskäggsletande för Vincent. Oj vad läskigt han tyckte det var ifall påskharen skulle vara kvar...


Barnkalas

Helgen har varit full med trevligheter som loppis, storhandling (trevligt efteråt med fullt kylskåp), besök av härliga vänner och barnkalas bl.a.

Idag var vi på Vincents första barnkalas hos kompisen Ludvig!

Barnen hade så roligt med varandra och lekte massor :) Vincent tappade 1 ballong ute i blåsten och 2 gick sönder, han var helt förkrossad! Då åkte vi hem och liten tröttis somnade ganska omgående ;-)

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!