sista terminen

Eftersom sommaren tog slut innan den hann börja har jag nog inte heller fattat hur snart jag börjar skolan igen!
1½ vecka kvar innan det är dags för allvar! Hujedamig!
Då ska jag ha gjort klart ett arbete som jag fick tillbaka för lite rättning (jag veeeet att jag borde gjort det direkt) samt påbörjat min c-uppsats (åtminstonde ha ett upplägg för den).
 
Just nu känner jag mig så himla skoltrött! INTE alls taggad, men om ett halvår är jag klar!
Flera års slit är snart över! Och jag tror faktiskt att det har varit värt det!
Men än är vi inte i mål, en sista, hårslitande och säkerligen spännande termin ska påbörjas på HV innan jag för ett tag kan pusta ut!

Kloka, älskade barn

Vardagen gick rätt bra att komma igång med igår, imorse var det svårare! Slutade med att jag och Vincent blev arga på varandra och en gråtande sur Vincent blev satt i bilen mot sin vilja!

På väg från bilen till förskolan sa jag att jag inte ville vara arg, vill inte vara ovänner! Därefter frågade jag om jag kunde få en puss och kram för att liksom få det bekräftat..
"klart du får puss & kram mamma, inte ovänner och vara arga, bara vara glada och snälla" sa mitt kloka lilla barn, och gav mig en varm puss & kram!!!
Om mammahjärtat inte smält tidigare så gjorde det verkligen det då!


Allvaret

Imorgon börjar allvaret igen, efter 5 veckors ledighet är det dags för Vincent att återvända till förskolan.

Vi har haft 5 helt ljuvliga veckor med skatten hemma! Känns lite trist att det redan är dags för vardag! Men vi längtar desto mer till nästa gång ;-)


Söndag 29 juli

På söndagen var vi sega efter en kväll med grill och förtälts-häng. Men på söndagen sken solen och Ida stig HEMresa på schemat. Frukost, packning och städning gjordes för att sedan bestämma att vi skulle åka en tur till utomhusbadet igen. Blev nån timma eller två där innan det blev kallt och solen försvann. Då gick vi in på djurparken igen eftersom vi hade två-dagars inträde betalt redan. Kikade runt där och gjorde lite som vi inte hann på lördagen. Vi åkte tåget runt djurparken och passade på att fota massa utan regnet hängande över oss. Vid 17 kom regnet och då var vi hungriga och trötta, åt pizza med min syster och familj samt min ena kusin med familj. Vid 19 tiden rullade vi hemåt och det var en trött Vincent som somnade i bilen (och även mamman). Var hemma vid halv 9 och packade in oss.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!