ebbas tjat :)

har inte bloggat på ett bra tag nu, eftersom jobbet har gått först och datan har varit bortskickad...
sitter hos syrran just nu med ebba i knät, hon ska vara med överallt. 
 "tistin, hafför gör du så?" varför, varför och varför hela tiden. undrar om hon ska lära sig några fler ord.
nejdå, klart hon kan fler ord men det är mest varför hela tiden.
mysigt med barnen men det skönt när man kommer hem och får vila huvudet lite grann.,
låg o myste alla tre i sängen förut, lugnet varade i ungefär fem minuter sen skulle inte ebba sova mer och smilla var klarvaken.
nu ska vi snart äta och jag får underhålla ebba lite.
ikväll ska datan föhoppningsvis funka så jag kan börja blogga igen...
i helgen blir det lugnt, jobbar lördg till måndag...


peace out!

 

födelsedag, smögen och champagne!

fortsättning om studenten!

SMÖGEN:
på fredagen var det dags för smögen och min födelsedag, efter en intensiv och tuff torsdag sov jag rätt länge, hade jhu hoppats bli väckt av mamma och pappa men min pappa hade totalt glömt bort mig och gick till jobbet utan att väcka vare sig mig eller mamma. dessutom hade han glömt flaggan uppe på torsdagen och på fredagmorron hade han gått ut och plockat ner den, till hans dotters stora besvikelse. men varför vara annorlunda, jag har  tjatat om flaggan i flera år och inte en enda gång på min födelsedag har den suttit uppe.
men vid nio så ringde pappa hem och väckte mig då kom mamma upp och sjöng lite grann och så fick jag paket, en jättefin kamera!
sen städade jag lite och så sen var det dags att göra sig iordning för att festa ännu en kväll och natt.
vid två träffades jag och jennie i stan, choppade champagneglas och lite färdkost sen vid halvfyra skulle vi åka bussen ut till smögen.
det var kul trots att "ingen är segare än en elare". det var en hell limosinbuss full av studenter men det var bara sex stycken som hördes och syntes, själv så försökte jag agera både tekniker och allsångsledare men det är svårt när ingen hänger på!
väl ute i smögen kollade vi läget drack det sista på champagnen, därefter drog vi till magasinet där vi skulle käka, maten var över förväntan och så även sammanhållningen i vår klass när vi hamnade mitt i en sammhällklass.
efter maten drog vi ut på bryggan för att forsätta festandet.
tyväär så var draget på magasinets nattklub väldigt dåligt och draget på bryggan kunde varit bättre men vad passar väl bättre att säga då än festen blir inte roligare än man gör den så efter lite energipåfyllande käk och alkohol var festen igång igen.
absolut åretshändelse, något jag gärna gör om, STUDENT 2007.
på lördagen efte var man rätt så slut och hade inte särkilt mycket ork till något, även om jag gärna hade fortsatt att festa bara för att få vara student ett tag till.


igår var vi på studentfest för min kusin, de verkade ha haft en aningen tamare studentfest än oss. men men, nu ska jag vila upp mig inför nästa veckas arbete, måndag -fredag men goa pengar sen när man får lön!


peace out!

studentdagen och utsläppet!

då var allt över, har inte velat skriva om det eftersom det känns alltför tragiskt att festen tog så fort slut.
men kul var det!

torsdagen och Studendagen, var väldigt intensiv.
dagen började kvart i sex efter ngefär tre timmars sömn eftersom vi hade varit ute dagen innan.
gick upp gjorde mig iordning och som vanligt blev jag sen, men som tur va så körde mamma mig till stan, käkade frukost i bilen in och vid åtta drack vi champangefrukost.
därefterr skulle vi vid halv nio ta kort.
efter det letade vi upp johanna, therese och alla de andra som jag skulle hänga grejer på. det blev mkt att lämna och ännu mer att få tillbaka runt halsen...
vid 10 träffades vi i klassrummet och pratade om åren som gått, skrev i mössorna och hade det allmänt trevligt.
11 var det studentlunch, det va gott att äta eftersom det va så varmt och man va nervöps så behövdes det.
vid 12 samlades vi för att tåga in i agnebergshalllen, det var svettigt och varmt att vänta.
vid halv två ca gick vi in i klassrummet en sista gång för att vänta på att få släppas ut, eftersom vi var bland de första klasserna va vi ute ungefär 10 över två eller nåt sånt.
väl ute togs vi emot av vänner, familj och bekanta.
Det var nog ebba som väntade mest...

sedan tågade vi mot tårget för att där leta upp eskorten hem. blev väldigt förvånad är jag insåg att jag faktiskt inte skulle få åka något muppigt hem utan en helt vanlig cab, eller ja vanlig och vanlig, en cab för 325 000.

image21

men det va kul jag o martin sjöng o tutade hela vägen hem!
hem och käka och öpnna paket.

sedan drog vi in till stan, gled runt lite i svmpomoilen och drack campagne.
sedan in på trägårn, vilket inte var jättekul, alla var bara jättefulla och obehagliga. tröttnade fort.
åkte hem och sov istället, väldigt skönt.
fortsättning kommer, men nu ska jag gå ut o sola!


peace out

balen och grillning på landbadet

BALEN lördag:
efter att johanna kom och hämtade mig med racerbilen, körde vi upp i färgelandas skogar för att få hjälp med håret. och på vägen dit upp träffade vi på väldigt mycket skog, en älgko och kalv och ännu mera skog.
när vi väl hittat rätt väg och hus började vi plocka fram alla grejer och göra oss redo.
när johannas mamma sen kom så örjade hon med att plocka ut johannas spolar (ja hon hade gått runt i dom i ett dygn ungefär) och voila, afrokrull a la johanna.. men det blev fint i uppsättningen sen!
mitt hår var lite mer problematiskt, med löshår och självfall är det lite trixigt att få till det men med lite tur och mycket skicklighet belv det en fin uppsättning med pärlor i.
nu är klockan mycket och egentligen skulle vi åkt  nu men eftersom krisitn inte är färdigsminkad så dröjer det lite, men till slut så, med strumpor, skor och sjal i handen springer vi ut i bilen för att åka och byta en bil och möta upp de andra.
efter en anning stressig halvtima som borde varit dubbelt så lång så kom vi fram till gustavsberg där föräldrar och syskon väntade, Ebba hade väntat mest av alla så hon fick första kramen.
lycklig över att hinna så minglade vi runt, posade och hade allmänt trevlig, dessutom väldigt tur med vädret som var underbart fint.


vi gick in åt middag, dansade och hade väldigt kul. middagen var faktiskt väldigt god, så även förrätten. men med tanke på att den lagades av en kock som är med i landslaget så... lina skvallrade...
vid halv tolv ungefär drog vi vidare i långklänningar och kostym till trägårn, men vi hann med ett kort besök på butlers och kullgrens först.
trägårn var ganska kul, men kunde varit bättre. en på det hela vädigt kul och minnesvärd kväll illafall.


LANDBADET tisdag:
igår då så var vi i skolan och städade skåpet och så, kändes väldigt skönt.
på kvällen åkte vi till landbadet för att grilla och drick i trevligt sällskap.
grillmästaren , jag då, fick självklart uppdraget att ta hand om grillen, vilket ledde till många bra grillade korvar och några med för mycket färg. men alla åt och var mätta och glada!
började med kraftigt alkoholintag och mingel, mycket kul.
kvällen var kul eftersom vi hade det varmt och skönt väldigt länge m,ed många kul personer soom ville vara med på vår fest.
tyvärr känns resultatet idag, många myg och knottbett, hela huvudet är fullt. undrar hur man ska kunna ha löshår och mössa på sig imorn?
image20
nej nu ska jag hjälpa mamma lite sen lägga mig på playan och bli brun(are)

peace out!

nervös

måste passa på o blogga lite nu innan johanna kommer o plockar upp mig, vi ska åka till hennes, hmm, moster tror jag och fixa håret iför balen ikväll!
ska bli hur kul som helst är jättenervösfast samtidigt spänd...

igår var jag i göteborg med johanna och therese det va mysigt, inte för att vi shoppade nåt större mmen blev desto mer flams och tjöt. det va kul.
sen när jag kom hem testade jag lite olika frisyrer och grejs, hoppas det blir fint =)
lägger upp bilder från balen när jag har tid...

nä nu ska jag gå och packa färdigt väskan med hårgrejer, kan säga att den är inte liten, en stor sportbag full med hårprylar och smink...
haha...

peace out!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!