moster för fjärde gången :)

har haft fullt upp  senaste veckan...
på Måndan efter STHLM fick vi oss ett infall att åka en sväng till IKEA, kikade på sängar och lite smart förvaring till skötbordet vi ska försöka fixa till på tvättmaskinen :P

På onsdagen åkte vi ut till skredsvik för att äta kräftor och räkor, mums! på torsdagen passade vi på att bada och sola och på kvällen blev det som så att vi fick med oss Linus hem.
på fredagen blev Linus kvar eftersom Lisa och Martin fick åka in till förlossningen, så vi åkte ut till lysekil för att bada och grilla lite där.
vid 16-tiden på fredagen 7/8 föddes en liten kille på ca 4kg, ochLinus blev stolt storebror. Martin blev kvar på sjukhuset och eftersom  linus somnade i bilen på väg från lysekil så fick han mer än gärna sova hos oss en natt till.

inatt sov vi ute på misteröd eftersom martin skulle jobba och lisa inte kommit hem så frågade dom om vi kunde lämna Linus på dagis imorse och det gjorde vi ju gärna, har ju varit lite tomt i sängen efter linus åkte hem ;)

Efter vi lämnat Linus på dagis vid halv tio så bestämde vi oss för att åka en sväng till Överby, R ville kika på systemkamera. Det blev lite  mer än kikat, de hade den han ville ha för ett så bra pris att det blev en "liten" affär...

Vi passade på att kika lite på Saab och kombi-bilar men det får vänta.
kikade även på ett lastskydd till bagaggen nu när vagnen ska i och ur hela tiden, och samtidigt fick vi ett superbra erbjudande om ett helt nytt babyskydd, så vi ska fundera lite över detta :)


Kommentarer
Postat av: Mickis

Grattis moster Kristin! Hoppas allt går bra med din egna lilla krabat =) Fika snart eller? Pöss

2009-08-11 @ 17:08:11
URL: http://siwer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!