stockholmshelgen

dåså var alla läxor gjorda för idag!
 Fredag: blev uppplockad i trollhättan på skolan av Robin, hans lillebror och flickvän. vi började vår lååånga bilresa mot sthlm.på vägfen stannade vi och käkade, köpte lite att tugga på och dricka på vägen. därefter somnade både jag och Kine gott i baksätet.
när vi väl kom fram vid elva halv tolv, mötte Tommy upp oss med sin "lilla" båt så vi packade ur och hoppade i båten och åkte till ön. det var helt stjärnklart och stilla när vi åkte över dit,  mys.
sen gick vi runt och kollade på hus och tomt (det lilla vi såg i mörkret) och åt kvällsmat och tillslut vid ett kröp vi ner i sängen för en natts väldbehövlig sömn.
lördag: vaknade tidigt och gick upp för att duscha och göra mig iordning. käkade frukost och sen var det dags för storstadslivet. så vi styrde båt och bil mot sthlm innerstad. tog först en sightseeing runt djursholm o kollade in rikemansvillorna. sen åkte vi till stan och parkerade bilen,  kikadxe på tommmys lgh på östermalm (tror jag det va)
sen promenerade vi tunt o kikade. Tommy hade bestämt sig för att bjuda  oss på cafe Opera så de blev Operabaren med alla brats ...
käkade gott och hade det väldigt trevligt.
efter god mat, var det dags för en tur på stan...killarna var kulturella  och gick på museum och lämnadeoss ifred.
Efter en lång stund på stan började jag och Kine tappa modet. efter en snabb fika med grabsen bestämde vi oss för att tiita på NK en gång till. sniffade parfymer och frovade läppglans med två minuter kvar till stängning så blev det ett impulsköpt läppglans som jag är jättenöjd med!

efter NK kändes det lite lättare var sugna på att åka hem, tog ytterligare en sightseeing runt sthlm. vi blev väldigt sugna på pocorn och godis, men Tommy hade planerat något mysigare.
lörag kväll spenderades på en sjökrog dit vii tog oss med båt, trots regn och rusk, klädde oss som riktiga sjömän med regnkappa och sydväst.
åt en underbart härlig middag med rökta räkor tilll förrätt och oxbringa till huvudrätt samt även väldigt gott vin!

Söndag: tidig frukost och packning stog på schemat. efter en hyfsat tidig kväll halv tolv, så var jag trots allt ganska utvilad. vid tio åkte vi in till stan för mer shopping och grabbarna skulle på ytterligare ett musem.
vid två plockade killarna upp oss, vi blev sugna på mat så åt en sista gång med tommy innan avfärd, thai, mums.
Därefter åkte vi hem, och jag sov nog nästan hela vägen hem, inga större incidenter. "Bara" en olycka fast den såg riktigt läskig ut,  bilarna vara mos  och så även stolparna dom stod mot. lastbilen syntes det inget på. blää...
Var hemma vid tio och packade upp alla grejer.
på det stora hela en topppenhelg!

turistgrejer vi sett/åkt förbi:
  • fredrik reinfelts gamla hus
  • kaknästornet
  • katarinahissen
  • södermalm
  • östermalm
  • junibacken (var aldrig inne)
  • gröna lund
  • var olof palme blev skjuten
  • cirkus
  • svt
  • sveriges radio
  • och en massa, massa mer, lättare att säga vad vi inte har sett
shoppade grejor:
ursäkta för dåliga bilder men tog med mobilen..

Tunika (shestore)


svart söt skjorta (zara)


lila t-shirt. H&M (har en grå likadan)


läppglans NK


klocka med snyggt mönster (ur&penn)

det var allt från min stlmshelg=)ska nana tidigt idag... satt och plggade hela dagen igår inför dagens seminarium... blää
tänkte visa en bild om ur det ser ut när jag pluggar


så natti natti!
 peace out

måste bara upppdatera lite, sitter och kikar på malou möter om anna lindh minns så väl den dagen man fick veta att hon var död. jag gick i nian 2003 och samma året åkte vi till sthlm och gick på NK, minns känslan av att åka rulltrappan upp och se alla medias bilder i huvudet att det var här som det hände.
skumt hur hela sverige plötsligt blev intresserade av politik
efteråt har man fått höra många versioner om vem hon var, men jag tycker det är ett intresant men ack så tragiskt fall.

nu natti antti!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Svar: Vad kul att höra att du gillar den! :D



Isabell

2008-09-10 @ 15:09:49
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Christopher

Såg att du hade undrat på "Designa din blogg" hur man ändrar designen på sin räknare. Jag har samma problem. Skulle vilja ändra färgen på rubrikerna "Denna månad, denna vecka, online o.s.v.". Kom du på hur man gjorde?

2008-09-12 @ 10:25:48
URL: http://ljungne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!